Als Corporate Marketing & Communications Manager ben ik werkzaam bij het internationale bedrijf AET Europe in Arnhem.

Hiervoor heb ik o.a. gewerkt als Communications Officer, Marketing & Communicatie Coördinator (interim) en als Communicatieadviseur / Projectmanager bij een communicatiebureau. De variëteit in opdrachten en organisaties spreken telkens mijn inlevingsvermogen en creativiteit opnieuw aan. Dat geeft mij veel energie en inspiratie en zorgt ervoor dat ik elke taak vol enthousiasme aanpak. In de laatste jaren heb ik mij ontwikkeld tot een zeer ervaren communicatieprofessional en projectmanager met een grote liefde voor branding, storytelling, creative content en social media.

Communicatieprofessional met allround ervaring

Mijn ervaring heb ik opgebouwd aan zowel de ‘klantkant’ als ‘bureaukant’. Ik ben verantwoordelijk geweest voor o.a. de volgende kerntaken:

  • Bedenken strategie voor  marketing en communicatie met als doel omzetgroei, new business of meer websitebezoekers. Inzet van volledig spectrum van marketing en communicatietechnieken om zo op een creatieve en efficiënte manier bij te dragen aan de business doelstellingen;
  • Vertaling van de strategie naar een goede uitvoering op activiteiten, middelen en kanalen. En operationele ondersteuning bieden bij uitvoering van marketing- en communicatieplannen.
  • Het implementeren, coördineren  en uitvoeren van uiteenlopende marketing- en communicatieprojecten. Zorgen voor een geïntegreerde communicatieaanpak met een duidelijke kernboodschap over verschillende disciplines en naar de verschillende doelgroepen.
  • Ontwikkelen, implementeren en up-to-date houden van (digitale) marketing- en communicatiemiddelen waaronder tekstschrijven / redigeren voor brochures, mailings, (digitale) nieuwsbrieven, persberichten en websites.
  • Aansturen van (internationale) externe bureaus waaronder coördineren van media-inkoop, advertentieplaatsing en drukwerk. Maar ook traffic werkzaamheden voor mediacampagnes en evenementen.
  • Optimalisatie/revisie van websites, webshops en andere online projecten. Verantwoordelijk voor de content en doorontwikkeling van de website, webshop, intranet of social media.

linkedin

 Achtergrond

Mijn achtergrond is een HBO opleiding Toegepaste Kunst & Techniek. Aangevuld met de NIMA-opleidingen: NIMA A Communicatie, NIMA B Interne, Corporate- en Concerncommunicatie. Daarnaast natuurlijk de vakgerelateerde cursussen als tekstschrijven, creatieve marketingconcepten, contentstrategie en -management en fotografie.

logo   icm