In de afgelopen jaren heb ik gewerkt als Manager Marketing & Communicatie, Communications Officer, Communicatie Coördinator en als Communicatieadviseur / Projectmanager bij een communicatiebureau.

Ik ben verantwoordelijk geweest voor o.a. de volgende kerntaken:

  • Bedenken strategie voor  marketing en communicatie met als doel omzetgroei, new business of meer websitebezoekers. Inzet van volledig spectrum van marketing en communicatietechnieken om zo op een creatieve en efficiënte manier bij te dragen aan de business doelstellingen;
  • Vertaling van de strategie naar een goede uitvoering op activiteiten, middelen en kanalen. En operationele ondersteuning bieden bij uitvoering van marketing- en communicatieplannen.
  • Het implementeren, coördineren  en uitvoeren van uiteenlopende marketing- en communicatieprojecten. Zorgen voor een geïntegreerde communicatieaanpak met een duidelijke kernboodschap over verschillende disciplines en naar de verschillende doelgroepen.
  • Ontwikkelen, implementeren en up-to-date houden van (digitale) marketing- en communicatiemiddelen waaronder tekstschrijven / redigeren voor brochures, mailings, (digitale) nieuwsbrieven, persberichten en websites.
  • Aansturen van (internationale) externe bureaus waaronder coördineren van media-inkoop, advertentieplaatsing en drukwerk. Maar ook traffic werkzaamheden voor mediacampagnes en evenementen.
  • Optimalisatie/revisie van websites, webshops en andere online projecten. Verantwoordelijk voor de content en doorontwikkeling van de website, webshop, intranet of social media.

Onderstaand mijn portfolio met een overzicht de verschillende projecten bij mijn werkgevers.

Follow Me on Pinterest

Mijn achtergrond is een HBO opleiding Toegepaste Kunst & Techniek. Aangevuld met de NIMA-opleidingen: NIMA-A Marketing, NIMA-A Communicatie, NIMA-B Interne, Corporate- en Concerncommunicatie. Daarnaast natuurlijk de vakgerelateerde cursussen als tekstschrijven, creatieve marketingconcepten, contentstrategie en -management en fotografie.