Mijn hart gaat sneller kloppen van de combinatie van taal, beeld en emotie. Het bedenken en creëren van een pakkende campagne, marketingactie of content vind ik fantastisch om te doen! De vertaalslag maken van complexe (technische) informatie naar begrijpbare vormen van communicatie is een kunst op zich. En juist dát vind ik het leukste om te doen. Of het nu gaat om een nieuwsbericht, een white paper, videoanimatie of presentatie. Het creëren van aansprekende maar vooral relevante content gaat mij makkelijk af.  Communicatie die niet alleen raakt en verrast, maar vooral bijdraagt aan het realiseren van de doelstellingen van de organisatie.

Met veel passie, gedrevenheid en doorzettingsvermogen begeleid ik op alle niveaus van A tot Z complexe (communicatie)projecten, waarbij ik als spin in het web de touwtjes graag zelf in handen hou, tot dat het project volgens briefing en alle verwachtingen is opgeleverd. Daarnaast zie ik het als een uitdaging processen binnen organisaties te verbeteren en mensen vakinhoudelijk te coachen en te motiveren.

Ik voel mij thuis in een dynamische werkomgeving waar ik zowel strategisch als operationeel en pragmatisch inzetbaar ben. Mijn ideale werkomgeving is informeel, waar ik vrijheid heb om het werk naar eigen inzicht in te richten. Een organisatie met korte lijnen, waar meedenken en eigen visie ontwikkelen zeker gewaardeerd en aangemoedigd wordt.

Bekijk mijn portfolio en lees meer over mijn ervaring >

Meer weten? Of gewoon een kop koffie drinken?
Bel me: 06 19518385 of mail naar: daphnedijkerman@gmail.com

Bewaren

Bewaren