Met veel passie, gedrevenheid en doorzettingsvermogen begeleid ik op alle niveaus van A tot Z complexe (communicatie)projecten, waarbij ik als spin in het web de touwtjes graag zelf in handen hou, tot dat het project volgens briefing en alle verwachtingen is opgeleverd. Daarnaast zie ik het als een uitdaging processen binnen organisaties te verbeteren en mensen vakinhoudelijk te coachen en te motiveren.

De variëteit in opdrachten en organisaties spreken telkens mijn inlevingsvermogen en creativiteit opnieuw aan. Dat geeft mij veel energie en inspiratie en zorgt ervoor dat ik elke taak vol enthousiasme aanpak. Welke communicatievorm er ook wordt gebruikt, het gaat om het effect. Doelgericht, strategisch en creatief communiceren, dát is de kunst.

In de afgelopen jaren heb ik gewerkt als Manager Marketing & Communicatie, Communications Officer, Communicatie Coördinator en als Communicatieadviseur / Projectmanager bij een communicatiebureau.

Mijn achtergrond is een HBO opleiding Toegepaste Kunst & Techniek. Aangevuld met de NIMA-opleidingen: NIMA-A Communicatie, NIMA-B Interne, Corporate- en Concerncommunicatie. Daarnaast natuurlijk de vakgerelateerde cursussen als tekstschrijven, creatieve marketingconcepten, contentstrategie en -management en fotografie. Momenteel ben ik aan het studeren voor NIMA-A Marketing en daarnaast HBO Bedrijfskunde.

 

Bewaren

Bewaren